ÖPPETTIDER

Bokning av tid via telefon 070-274 11 09

Epost Marie Möller


HUND

Du som har en försäkring för din hund där rehabilitering ingår kan få ersättning för stora delar av och ibland hela rehabiliteringskostnaden. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få uppgift om rehabilitering ingår och gällande villkor, tex endast vissa behandlingar eller viss tidsperiod eller upp till en maxsumma.

Vibrationsplattebehandling för hund, utan konsultation, efter ett första behandlingsbesök med genomgång av hunden och instruktion till ägaren om hur man använder vibrationsplattan.


När det gäller massage för dig som person så är den avdragsgill i de fall du har ett aktiebolag eller är anställd hos en företagare med handelsbolag eller enskild firma där du får massage som friskvård.


Vägbeskrivning:


Selahkliniken (i Gula industrihuset)

Brogatan 21,

645 61 Stallarholmen


Från Strängnäs:

Gamla E20 mot Stockholm, vid Malmby tag vänster mot Stallarholmen kör 9 km fram till Stallarholmen. Efter skolan håller du vänster mot centrum. Ca 200 m efter skolan finns ett stort gult industrihus på höger sida; Selahkliniken ligger i lokalen ut mot Brogatan, (bredvid Thai-restaurangen). Två Pluto-hundar sitter i fönstret ovanför ingången till kliniken.


Från Mariefred:

Kör mot Stallarholmen, vid skolan fortsätter du mot centrum följ sedan beskrivningen ovan.

Ladda gärna ned vägbeskrivning som pdf.